Igen i år tilbyder vi piger og drenge i alderen 8-14 år to sjove, aktive og kreative sommerferie dage. Mandag d. 1/7 og tirsdag d. 2/7 kl. 9 -14.30. Vi maler på keramik, leger med ler, spiller fodboldgolf og meget mere, så børnene for lov at udfolde fantasi og kreativitet, når de eksempelvis arbejder med forskellige materialer.

Vi starter med boller og te kl. 9 når børnene kommer, og vi fortæller om dagens program. Børnene bliver guidet og skal udforme i ler som derefter males med begitning. Hver dag maler børnene et stykke keramik med de flotte farver fra malebaren, derudover finder vi på andre spændende og kreative ting  i f.x. materialer som stof, garn, træ og sten.

Dagene foregår både inden og udendørs, så husk solcreme og tøj efter vejret. Da vi jo også skal ud og være aktive med fodboldgolf- derfor husk gode sko til at spille i.

Fokus på dagene er hygge, sjov, kreativitet og socialt samvær. Du kan sagtens komme alene eller følges med venner/veninder. Vi server morgenmad og eftermiddags snack med drikke til. Men husk selv at medbring madpakke til frokost.

Holdet plejer at være populær og vi har en del deltagere der kommer igen og igen. Vi glæder os til at se en masse nye og tidligere deltagere til et par super skønne dage.

Pris 990 kr/barn. Book nu på www.kreamik.dk i kalenderen under 1/7 – 2024. Husk barnets navn + alder. Tilmeldingsfrist 24/6- 2024.

Når din booking er godkendt bedes du betale for pladsen på KREAmik´s  mobilepay nr. 120210. Husk under mobilepay kommentar at anføre barnets navn + alder. Aflyser vi, får du selvfølgelig pengene tilbage.