Selskaber for firmaer, foreninger etc.

Ønsker I en anderledes  og lærerig oplevelse, når personale skal rystes sammen? Eller en kreativ aktivitet før julefrokosten, til en god middag, til et boblende jubilæum eller noget helt andet?

Vi sørger for at I får et farverigt og sjovt arrangement.

Der er også mulighed for at kombinere keramikmaling og keramik I selv former af ler, med fodboldgolf som ligger samme matrikel.

Få inspiration til selv arbejde med ler og male keramik

Vi vil næsten garantere, at I får nogle hyggelige timer og gode snakke, mens I svinger malerpenslen eller former jeres egen kop i ler og nyder lidt lækkert til ganen i vores hyggelige kreacafe.
Måske tænker du; “Det´er ikke liiige noget for os”? Men ofte nævner vor gæster når de går hjem, “At det var en dejlig sjov og afslappende oplevelse, og det var rart at fordybe sig i malearbejdet” – selvom rigtig mange samtidig siger, de ikke er kreative, når de træder ind af døren til os.
Men vi har vist alle brug for indimellem at, vende “malebøtten” på hovedet og komme ud af vores comfortzone. Derfor maler vi linjerne op til et arrangement, som passer jer, så I gæster bliver farverige og glade i malerlåget ligesom vi er.

Skal I eksempelvis tænke innovative, kulørte og kreative løsninger i jeres hverdag? Så start jeres møde med t udfolde fantasien med hænderne, så der åbnes op for de kreative processer.
I vil helt sikkert blive inspireret af hinanden og få lavet fint unik keramik mens I har det sjovt.

I kan male næsten alt – valget er jeres. Kaffekrus eller visitkortholder til kontoret, slikskåle, blyantholdere, portrætter af hinanden, julepynt til kantinen eller noget helt andet.
Vi har meget forskelligt keramik, så der er noget for enhver smag.
Vi og vores dygtig personale hjælper og vejleder jer hele vejen.

Beregn 2 – 3 timer afhængig af arrangementets form og forplejning. Ekstra tid er muligt, hvis I eksempelvis  også vil holde møde.

For at gøre det nemmere for jer, kan vi levere jeres færdige mesterværker.

Se her når vi kommer til jer med vores mobile værksted.