Kreative fester

Vi hjælper jer gerne med at male linjerne op til en dejlig og uforglemmelig dag. Måske tænker du; “Det´er ikke liiige noget for os”? Men ofte siger vor gæster, “At det er en skøn sjov og afslappende oplevelse” og de gerne kommer igen – selvom rigtig mange samtidig mener de ikke selv er kreative.

Hold en unik fest i cafeen eller vi kommer med malegrej, ler etc. til jer på den store dag.

Vi har efterhånden holdt mange fødselsdage, polterabend og også 18 årige fødselsdage.

Nyd festen med dine gæster i vores cafe og slip for indkøb, opvask, oprydning og rengøring. Vi kan servere hjemmebag og kaffe etc. eller hjemmelavet frisklavet lette anretninger og drikke efter dine ønsker.
Vi holder alle typer fester og arrangementer eksempelvis barnedåb, fødselsdag, konfirmation, polterabend, bryllup og andre mærkedage og hygge komsammen så som blå mandag for konfirmander.
Skal I eksempelvis holde bryllup, kan I male jeres helt eget unikke stel sammen med gæsterne i de farver I ønsker. I kan også lade gæsterne male noget til dem selv, til minde om en dejlig dag det er helt op til jer.

Vil I hellere have at vi skal komme til jer er det selvfølgelig også muligt. Se her når vi kommer til jer med vores mobile værksted.

Adresse: Sigerslevvestervej 13, 3600 Frederiksund

Få inspiration til selv arbejde med ler og male keramik