GDPR – persondata og cookies

Dataansvarlig

KREAmik Aps
kontakt@kreamik.dk

Hvilke persondata indsamles og hvorfor?

Når du laver en booking…

Dit fornavn og efternavn er nødvendigt i vores booking system for at booke plads hos KREAmik.
Din E mail er nødvendig fordi vores bookingsystem sender en bekræftelse til dig når vi har godkendt din booking.
Dit mobilnummer er vigtig, fordi vi sender dig en SMS, når dine malede keramik mesterværker er klar til afhentning efter glasering og brænding.
Dit postnummer er frivilligt, men hvis du skriver postnummeret, kan KREAmik måske med tiden tilrettelægge dejlige events, og interessante workshops for dig i dit nærområde.

Når du gennemfører en booking, giver du samtykke til, at de ovennævnte personlige oplysninger må bruges med henblik på at du kan få en dejlig hyggelig oplevelse hos KREAmik.

Når du tilmelder dig nyhedsbreve…

For at tilmelde dig nyhedsbrevet er dit navn og din E mail nødvendig. Uden disse oplysninger er det ikke muligt at sende nyhedsbrevet til dig.

Ved nyhedsbrev tilmelding giver du samtykke til, at dit navn og E mail må gemmes og bruges, så du kan få nyheder og tilbud tilsendt til gode oplevelse hos KREAmik.

Hvem deler vi dine data med

Ved booking i vores bookingkalender, er det kun vores booking system, der får adgang til dine oplysninger.
Ved tilmelding til KREAmiks nyhedsbreve, er det kun programmet JetPack, der får adgang til dine oplysninger. JetPack er det program, KREAmik bruger til at udsende nyhedsbreve.

Hvordan beskytter vi dine data

EU´s Databeskyttelsesforordning har til formål at styrke og harmonisere beskyttelse af personoplysninger i Den Europæiske Union.
Forordningen kaldes ofte persondataforordningen eller “GPDR” er indført med virkning fra 25. maj 2018. Se mere om forordningen her

KREAmik passer godt på dine oplysninger i henhold til Databeskyttelsesforordningen og vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre med reklame for øje.

Dine rettigheder og hvor længe data gemmes

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og få slettet dine oplysninger ved at sende en mail   til kontakt@kreamik.dk med “slet persondata” i emnefeltet og/eller framelde dig nyhedsbrevet i bunden af nyhedsmails hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.

Links fra andre websteder

Nogle gange laver/har KREAmik links fra/til andre websteder eksempelvis til pressen, hvis aviser og andre sociale medier har artikler om os.
Andre websteders persondata behandling har KREAmik ikke noget at gøre med. Men ligesom KREAmik, har andre websteder også pligt til at følge EUs Databeskyttelsesforordning.