Persondata behandling

Hvilke persondata indsamles og hvorfor?

Når du laver en booking…

Dit fornavn og efternavn er nødvendigt i vores booking system for at booke plads hos KREAmik.
Din E mail er nødvendig fordi vores bookingsystem sender en bekræftelse til dig når vi har godkendt din booking.
Dit mobilnummer er vigtig, fordi vi sender dig en SMS, når dine malede keramik mesterværker er klar til afhentning efter glasering og brænding.

Din adresse er frivillig, men nødvendig hvis vi eksempelvis skal aflevere keramik på din adresse, eller vi skal lave arrangementer hos dig.
Dit postnummer er frivilligt, men hvis du skriver postnummeret, kan KREAmik måske med tiden tilrettelægge dejlige
events, og interessante workshops for dig i dit nærområde.

Når du gennemfører en booking, giver du samtykke til, at de ovennævnte personlige oplysninger må bruges med henblik på at du kan få en dejlig hyggelig oplevelse hos KREAmik.

Når du tilmelder dig nyhedsbreve…

Ved at afkrydse nyhedsbrev rubrikken, vil du maksimalt 4 gange årligt, modtage et nyhedsbrev i din mailboks med events og workshops nyheder samt andre aktiviteter og tilbud.

For at tilmelde dig nyhedsbrevet er dit navn og din E mail nødvendig. Uden disse oplysninger er det ikke muligt at sende nyhedsbrevet til dig.

For at målrette nyhedsbrevet til dig, kan du vælge at give oplysninger om præferencer og interesser, men det vælger du selv om du vil udfylde.

Ved nyhedsbrev tilmelding giver du samtykke til, at dit navn og E mail må gemmes og bruges, så du kan få nyheder og tilbud tilsendt til gode oplevelse hos KREAmik.

Hvem deler vi dine data med

Ved booking i vores bookingkalender, er det kun vores booking system, der får adgang til dine oplysninger.
Ved tilmelding til KREAmiks nyhedsbreve, er det kun programmet MailChimp, der får adgang til dine oplysninger. MailChimp er det program, KREAmik bruger til at udsende nyhedsbreve. MailChimp er en af verdens største leverandører af nyhedsbreve og ved godt, at de kommer galt afsted, hvis de ikke gør deres bedste til at passe på folks oplysninger.

Hvordan beskytter vi dine data

EU´s Databeskyttelsesforordning har til formål at styrke og harmonisere beskyttelse af personoplysninger i Den Europæiske Union.
Forordningen kaldes ofte persondataforordningen eller “GPDR” er indført med virkning fra 25. maj 2018. Se mere om forordningen her

KREAmik passer godt på dine oplysninger i henhold til Databeskyttelsesforordningen og vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre med reklame for øje.
KREAmik har en databehandleraftale med leverandøren af MailChimp programmet som KREAmik bruger til at udsende nyhedsbreve.

Dine rettigheder og hvor længe data gemmes

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og få slettet dine oplysninger ved at sende en mail til kontakt@kreamik.dk med “slet persondata” i emnefeltet og/eller framelde dig nyhedsbrevet i bunden af nyhedsmails hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.

Links fra andre websteder

Nogle gange laver/har KREAmik links fra/til andre websteder eksempelvis til pressen, hvis aviser og andre sociale medier har artikler om os.
Andre websteders persondata behandling har KREAmik ikke noget at gøre med. Men ligesom KREAmik, har andre websteder også pligt til at følge EUs Databeskyttelsesforordning.