Firma/forening – Kreativ & Social

Vi sørger for at I får farverige og kreative teambuilding arrangementer

Hygge og teambuilding på kontoret

Ønsker I sjove lærerige malende oplevelser, når “personale-bøtten” skal rystes og røres sammen? Og ønsker I en hyggelig farverig abstrakt aktivitet før julefrokosten, til en god middag eller til et boblende jubilæum?

Skal I tænke nye innovative, kulørte og kreative løsninger?
Så start jeres workshop eller møde, med at udfordre fantasien og udfolde ideerne med malepenslen, så I får åbnet op for de kreative processer.
I vil helt sikkert blive inspireret af hinanden og få gode unikke og nuancerede resultater – også selv om I måske ikke selv synes I maler med den helt brede pensel, som andre store malermestre.

I kan male næsten alt – valget er jeres. Måske kaffekrus til kontoret, slik/frugtskåle, blyantholdere, ølkrus, kakkelportrætter af hinanden, julepynt til kantinen eller noget helt andet. Intet er for stort eller for småt.
I KREAmik er der over 300 genstande, så der er meget at vælge imellem. I skal spore jer ind på, hvad der er det rigtige at vælge og hvordan processen skal være – med hjælp og vejledning fra os i KREAmik teamet.
Intet er sort eller hvidt, men vi vil næsten garantere, at I får nogle hyggelige timer og gode snakke, mens I svinger malerpenslen på keramikken og nyder lidt farverigt og lækkert til ganen.

Teambuilding for firmaer og foreninger

Måske tænker du; “Det´er ikke liiige noget for mig/os”. Men det er udviklende og godt at komme ud af comfortzonen og at bruge fantasien.
De gæster der har sagt at de ikke er særlig kreative, har bagefter erkendt at; “Det faktisk er sjovt og dejligt” og at de blev modigere jo mere de fordybede sig i malearbejdet”.

Vi har vist alle brug for en gang imellem at, vende (male)bøtten på hovedet,
være modige, se ud over horisonten og vores egen næsetip.
Så prøv et anderledes teambuilding arrangement i vores hyggelige malende cafe hvor du kan blive inspireret af interiør og udsmykning.

Vi maler linjerne op til et arrangement, som passer jer, så I gæster bliver farverige og glade i malerlåget.
Book tid i forvejen her eller Kontakt os

  • Vi kan servere drikke & lette anretninger.
  • Beregn 2 – 3 timer afhængig af arrangementets form og forplejning.
  • Ekstra timer kan tilkøbes, hvis I eksempelvis vil holde møde samtidig.
  • For at gøre det nemmere for jer, kan vi levere jeres færdige mesterværker.

Der er også mulighed for at kombinere keramikmaling med fodboldgolf.

Book i kalenderen