19/5 Lav selv keramik familiehygge -Kr. Himmelfart ferie i Frederikssund

Byg & lav selv keramik 19. maj kl. 12-15

Book plads i kalenderen


I Kr. Himmelfart ferien kan I som familie sammen hygge & lave jeres helt eget unikke keramik i KREAmik Malecafeen i Frederikssund. Leg med ler og byg eks. figurer, skåle, kopper eller hvor fantasien fører jer hen.
Vi giver en kort teknik intro, så I hurtigt kan komme i gang. 1 voksen + barn (5-11 år) får tilsammen 1 kg ler, som er nok til at lave 3+4 genstande, afhængig af størrelse.
Når I har formet jeres ler, vælger I de stentøjsglasur farver vi skal glasere jeres keramik med, og ridser jeres kendetegn i bunden.
Mens i hygger og former, er der gratis kandekaffe, te og saft som I bare kan tage.

Efter at I er gået, skal leret brændes 2 gange før det bliver til keramik. Det’ er en langsommelig og dyr proces, (men værd at vente på!), da vi forsigtigt jævnligt vender leret, indtil det er helt tørt, hvorefter det kan brændes første gang. Derefter skal det omhyggeligt glaseres og igen brændes, så jeres keramik bliver rigtig flot med jeres valgte farver.

Pris for voksen +1 barn (5-11 år) inkl. 1 kg ler: 600 kr. i 3 timer.
Dertil pris for glasering/brænding: Keramik op til 10x10x10 cm 50,-/stk. Op til 20x20x20 cm 75,-/stk.Sstørre så aftales prisen.

Max 2 børn pr. voksen (5-11 årige).
Ekstra barn +150kr. Børn 12år og ældre betaler voksen pris.
Ekstra stentøjsler kan købes til 50,- pr. kg.

Book plads i kalenderen