Sidste nyt fra cafeen- Åben ler/keramik værksted


Fra ultimo april (uge 16 ) kan du komme i vores “Åbne keramik værksted” og selv håndbygge dit keramik. Du booker en tid a 3 timer tirsdage eller torsdage og kommer og laver det keramik du har lyst til se mere på Form selv keramik m/ler


Tusinde e tk for jeres store opbakning til vores kreative Mal & lav selv keramik stand på Hillerød KREAmesse 11/3. Vi er i fuldgang med at glasere og brænde jeres fine keramik og så snart du har fået sms, kan de hentes i vores cafe i åbningstid.*

Åbningstid: Mandage 13-17, Tirsdage 9-13, Torsdage 9-13 + 15-21, Fredage 14-18, Lørdage 11-15 og Søndage 11-15. NB ferier og helligdage kan være lidt anderledes se bookingkalenderen
På hverdage kan du nu indlevere Slow Studio ler til glasering & brænding. ( tordage indtil kl 20!